תיעול

June 2, 2016

לא ניתן להפריז בחשיבות המשמעותית של מערכת תיעול חכמה.
על התעלות לעבור באופן כזה שלא יפריעו למערכות האחרות, שמרוצתן תהיה הקצרה ביותר על מנת לחסוך במחירן הגבה.

תעלות המוליכות אוויר הנפלט בתהליך הבישול נושא שמנים ועל פי התקן הישראלי 1001 סעיף 6 (הנסמך על התקן האמריקאי ראה מצ”ב) חביות תעלות אלו להיות עשויות פח שחור מרותך ולעבור בפיר קיים או במעטפת גבס ורוד.

תכנון טוב של מערכת התיעול יבטיח זרימה הרמונית של האוויר בתעלה, יחסוך באנרגיה ויאפשר פינוי גזי הבישול באופן היעיל ביותר מהמסעד.
יש לוודא שתוכנית התעלות מופיע בתוכניות המסעדה לפני תחילת העבודה למניעת “התנגשות” במערכות אחרות.

עבודות התקנת התעלות אמורות להתבצע בתחילת הכנת המסעדה עקב “קשיחות” החומר והיות שחיבורן בריתוך שעשוי לפגוע במערכות סמוכות כגון חשמל, קרמיקה , ועץ.

אנחנו מספקים הדרכה, ייעוץ ומעקב עד לפתרון ו/או נטרול הבעיה ע”י איתור מקור .הבעיה ואבחונה. אנו מפתחים יחידות סינון מגווונות לתעשייה ולשוק העסקים

By | 2017-07-15T20:00:36+00:00 יוני 2nd, 2016|Creative|